Zprávy

TOTAL pořádá konferenci pro vrcholové manažery a majitele společností

Společnost TOTAL, jeden z nejvýznamnějších světových dodavatelů paliv a maziv, pořádá v pátek 22.6.2018 v konferenčních prostorách Columna Praha odbornou konferenci Evropská kamionová doprava na TOTALním rozcestí: legislativa, bezpečnost a regulace určenou pro vrcholové manažery a majitele společností podnikajících v logistice a v silniční nákladní dopravě.

Silniční doprava je stále více vystavena nejrůznějším tlakům jak ze strany evropské legislativy zaměřené na plnění ekologických, technických a sociálních normativů, tak i ze strany zákazníků s ohledem na ceny za realizaci přeprav.
 
Souběžně s těmito tlaky sílí každoročně vliv trestné činnosti v podobě působení velmi dobře organizovaných mezinárodních gangů, jejichž cílem je působit dopravcům i vlastníkům zboží vysoké majetkové škody krádežemi nejen vlastního zboží, ale mnohdy i drahé dopravní techniky.
 
Všechny tyto vlivy vyúsťují logicky ve snahu dopravních společností optimalizovat provoz svých flotil s cílem dosahovat maximální efektivitu při využívání stále nedostupnější lidské pracovní síly, maximalizovat úspory veškerých provozních nákladů a minimalizovat rizika včetně hledání způsobů jejich vhodného zajištění.
 
Na konferenci vystoupí Martin Staněk, obchodní ředitel společnosti RAAL Trans, zástupce Policejního presidia ČR, Martin Slečka ze společnosti SATUM Czech, specialista na pojištění rizik v dopravě, či zástupce poskytovatele flotilového servisu, společnosti KALT. Klíčovým speakerem konference bude Mgr. Martin Laipold, advokát a specialista na dopravní právo.
 
Konference také přináší mimořádnou příležitost setkat se v auditoriu s nejvýznamnějšími lidmi v oboru. Zaregistrujte se zde.
 
 

Přečtěte si také

Back to top button