Zprávy

Kancelářská budova na Roztylské se prodala za 240 milionů korun

JLL zprostředkovala prodej kancelářské budovy v pražském Chodově.

Objekt na Roztylské o ploše přes 9 tisíc m2 se prodal za kupní cenu 240 milionů korun. Jedná se dosud o nejvyšší transakci, kterou oddělení SMI (Small & Medium Investments) pod vedením Pavla Baka zajišťovalo.
 
Aktuálně je v budově pronajato 95 % kanceláří, přičemž většinu z nich obsadili malí a střední nájemci.
 
Interiér objektu je díky rekonstrukcím z let 2000 a 2008 ve velmi dobrém technickém stavu, nabízí variabilní využití a také perfektní napojení na dopravní infrastrukturu s bezprostřední dostupností dálnice D1 a také metra C. Součástí devítipodlažního objektu je i pozemek o rozloze 25 tisíc m2 s 80 parkovacími stáními.
 
„Úspěšná realizace prodeje objektu Roztylská po devíti měsících intenzivního vyjednávání nás velice potěšila. Prodávající strana využila situace na trhu a vytěžila z bohatých zkušeností s revitalizací a úspěšným managementem kancelářských budov. Na druhé straně kupujícímu transakce přinesla možnost soustředit se na další objekt, který zapadá do jeho dlouhodobé strategie,“ uvedl Pavol Bak, vedoucí oddělení Small & Medium Investment JLL.
 
Pražská čtvrť Chodov na jihovýchodě Prahy je v současnosti mezi investory velmi populární a sídlí v ní celá řada významných českých i mezinárodních společností. To je mimo jiné výsledkem stavby mnohých moderních kancelářských budov a administrativních areálů v této oblasti v posledních letech, a to včetně projektů The Park a Prague Gate, nabízejících kancelářské prostory nejvyšší kvality.

Přečtěte si také

Back to top button