Zprávy

OMV MaxxMotion Diesel – slib pro jakékoli zimní podmínky až do mínus 40 °C*

OMV MaxxMotion Diesel má vynikající vlastnosti, které zajišťují spolehlivý provoz vozidla v jakýchkoli podmínkách během zimního období.

Speciální složení prémiového paliva OMV MaxxMotion Diesel vyvinutého v Rakousku umožňuje nejen hladké nastartování i v mrazivých dnech, ale maximalizuje také výkon motoru a prodlužuje jeho životnost. OMV Česká republika doporučuje řidičům pro zajištění maximálního výkonu a ochrany i při nejnižších teplotách, aby čerpali palivo OMV MaxxMotion Performance Diesel.
 
Zimní sezóna vyžaduje větší pozornost při výběru paliva s ohledem na jeho vlastnosti, především s ohledem na optimální chování motoru při startování a spolehlivou jízdu. OMV MaxxMotion Diesel je vysoce kvalitní palivo vyvinuté inovativním týmem společnosti OMV v Rakousku a umožňuje maximalizovat výkon motoru v jakýchkoli podmínkách během zimního období. Díky špičkovému bodu tuhnutí až při teplotách mínus 40 stupňů Celsia* je OMV MaxxMotion Diesel ideálním řešením pro spolehlivou jízdu i v mrazivých dnech. Inovativní rakouské složení OMV MaxxMotion Diesel zaručuje udržení čistoty motoru a odstraňuje stávající usazeniny a znečištění. Výsledkem je nejen lepší spalování, ale také snížení emisí.
 
Pavel Turek, odborník na F1, říká: „Pro mě je MaxxMotion nejlepší zimní diesel. Můžu se spolehnout, že i během největších mrazů zajistí mému vozu bezproblémový start a optimální chod motoru.“
 
„Prémiová paliva MaxxMotion poskytují skutečné, měřitelné výhody v průběhu celého roku a tím naplňují slib, který jsme dali našim zákazníkům. Ať čerpáte naftu nebo benzín, MaxxMotion umožňuje maximálně využít výkonový potenciál pohonné jednotky. Speciální inovativní přísady udržují motor čistý, snižují opotřebení a v dlouhodobém měřítku prodlužují jeho životnost,“ dodává Daniel Vasilache, Retail Manager společnosti OMV pro Českou republiku.
 
* -40 °C je hodnota CFPP podle normy EN 590. Výhody a účinky paliva jsou ovlivněné i vozidlem, chováním řidiče a technickým stavem motoru a jsou založené na porovnání s palivem, které splňuje minimální požadavky normy ČSN EN 590.
 
 
Doplňující informace:
 
OMV Česká republika, s.r.o.
Společnost OMV s maximální zodpovědností vůči životnímu prostředí vyrábí a prodává ropné produkty a zemní plyn a poskytuje inovativní energetická a špičková petrochemická řešení. Skupina OMV Aktiengesellschaft, která je jednou z největších průmyslových společností v Rakousku, vykázala za rok 2016 celkový obrat ve výši 19 miliard eur a zaměstnávala přibližně 22 500 lidí. V segmentu Upstream má OMV velmi silnou základnu v Rumunsku a Rakousku spolu s vyváženým mezinárodním portfoliem. Denní produkce činila v roce 2016 přibližně 311 000 barelů ropného ekvivalentu. V rámci divize Downstream má OMV roční rafinérskou kapacitu 17,8 milionů tun a k červnu 2017 provozovala přes 2 000 čerpacích stanic v deseti zemích světa. OMV provozuje síť plynovodů v Rakousku a zásobníky plynu v Rakousku a Německu. V roce 2016 dosáhly prodeje plynu společnosti OMV hodnoty 109 TWh.
 

Přečtěte si také

Back to top button