Zprávy

Novinka na trhu – pneumatiky BFGoodrich dorazí na evropský trh pneumatik pro nákladní vozidla a autobusy

Značka BFGoodrich, která je již déle než 100 let světovým lídrem v segmentu off-roadových pneumatik a známým výrobcem pneumatik pro osobní a nákladní vozidla, uvádí na evropský trh řadu pneumatik pro nákladní vozidla a autobusy, které jsou určené pro všechny typy užití – pro dálkovou, regionální, smíšenou přepravu i přepravu osob po celý rok.

Nákladní pneumatiky BFGoodrich byly dosud dostupné pouze v jiných světadílech a do Evropy dorazí na začátku roku 2018.
 
Nová řada pneumatik je určená pro různé typy užití, jako je dálková, regionální i smíšená (staveniště a příjezdové cesty k nim) přeprava a přeprava osob a zaručují optimální poměr kvality a ceny. Všechny modely pneumatik zajišťují přilnavost a vynikající stabilitu a ovladatelnost bez ohledu na jízdní podmínky. O tom svědčí také značení M+S (určené pro jízdu v blátě a na sněhu, ang. mud + snow) a/nebo 3PMSF (symbol sněhové vločky se třemi štíty hor zaručující vynikající chování v zimních podmínkách). 
 
Nová řada BFGoodrich zahrnuje tři řady nákladních pneumatik:
 
·       BFGoodrich Route Control – vyvinutá pro vozidla, která zajišťují jak národní, tak mezinárodní dopravu.
·       BFGoodrich Cross Control – určená do smíšeného provozu na staveništi a příjezdových cestách k nim.
·       BFGoodrich Urban Control – vyvinutá pro autobusy jezdící v městském provozu.
 
V nové řadě nákladních pneumatik BFGoodrich se nachází 53 produktů na řídicí, hnací i vlečené nápravy, které byly vyrobené v Evropě a jsou přizpůsobené potřebám evropských přepravců a silničních podmínek. Pneumatiky BFGoodrich jsou k dispozici ve třech různých rozměrech –  17,5”, 19,5” a 22,5”. Díky tomu se hodí pro všechny nejčastější modely nákladních vozidel.
 
Výroba pneumatik BFGoodrich byla zahájena v roce 1870 ve městě Akron (Ohio), ve Spojených státech. Značka nabízí pneumatiky pro nákladní vozidla již 65 let a prodává jich 1,6 milionu ročně. Jedná se o jednu z nejznámějších a nejuznávanějších značek tohoto typu pneumatik na světě. Uvedením nákladních pneumatik na evropský trh se BFGoodrich stává celosvětovou značkou nabízející pneumatiky pro všechny typy vozidel – osobní, 4×4, nákladní a autobusy.
 
Evropská premiéra pneumatik BFGoodrich pro nákladní vozidla a autobusy se uskutečnila na veletrhu SOLUTRANS, během něhož značka představila rovněž řadu doplňkových služeb a zákaznickou podporu.
 
Nová řada nákladních a autobusových pneumatik BFGoodrich a doplňkové služby pro uživatele budou na trhu k dispozici od ledna 2018 prostřednictvím sítě více než 3 000 prodejců po celé Evropě.
 
 
O BF Goodrich
BFGoodrich je značka s více než 100letou historií, vytvořená nadšenci pro nadšence. Nabízí pneumatiky přizpůsobené pro každý typ jízdy: od každodenních cest ve městě po terénní výpravy. Všechny modely BFGoodrich poskytují výjimečné výkony. V Evropě, stejně jako ve Spojených státech, je značka spojena s největšími sportovními závody. Již 65 let značka nabízí nákladní pneumatiky, kterých prodá více než milion kusů ročně, což značce BFGoodrich zajistilo pevné postavení na trhu po celém světě. Pneumatiky z portfolia značky jsou dostupné ve více než 140 zemích.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button