Zprávy

Linde MH podporuje sportovní aktivity svých zaměstnanců

Zaměstnanci české pobočky společnosti Linde Material Handling (Linde MH), výrobce manipulační techniky a poskytovatele logistických řešení, se zúčastnili závodu horských kol ČT Author Cup 2017.

Náročné cyklistické klání, které se konalo 14. října v Bedřichově v Jizerských horách, absolvovalo osm zaměstnanců Linde MH.
 
Na závodníky čekala trasa dlouhá 67,3 km s převýšením 1 538 metrů a zúčastnilo se celkem 3 500 jezdců. Linde MH reprezentovalo osm zaměstnanců, kteří vytvořili dvě družstva po čtyřech jezdcích. Všech osm cyklistů dorazilo úspěšně do cíle a šest z nich se umístilo v první polovině startovního pole. „Chtěl bych našim zaměstnancům z obou oddělení obchodu a servisu poděkovat za výbornou reprezentaci a pogratulovat jim ke skvělému výsledku,“ říká Jindřich Kotyza, jednatel společnosti.
 
Společnost Linde MH podporuje sportovní aktivity svých zaměstnanců dlouhodobě. „Naše společnost v rámci poskytovaných benefitů hradí zaměstnancům například startovné na vybraných akcích a umožňuje účastníkům výběr kvalitních firemních dresů. Zaměstnanci tuto možnost využívají jak ve svém volném čase, tak při společných akcích, jako byl právě ČT Author Cup,“ upřesňuje Jindřich Kotyza.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button