Zprávy

Nový expert pro prodeje Kögel ve Francii

Novým vedoucím prodeje pro Francii se stává Christophe Obino. Padesátiletý rodilý Francouz bude od 1. října 2017 zodpovídat za veškeré aktivity prodeje, obchodu a servisní aktivity německého výrobce návěsů ve Francii.

Pan Obino se bude vedle péče o francouzské klíčové zákazníky starat zejména o analýzu specifických potřeb a konzultace ohledně produktového portfolia Kögel pro odvětví přepravy a stavebnictví. Ve své nové funkci bude podléhat přímo obchodnímu řediteli.
 
Pan Obino absolvoval Executive MBA Advanced Management a má dlouholeté zkušenosti s prodejem v odvětví užitkových vozidel a přepravy zboží. Před příchodem do společnosti Kögel byl pan Obino zodpovědný za prodeje ve Francii u několika mezinárodně uznávaných výrobců návěsů a výrobců chladicích vozů.
 
„V Christophu Obinovi jsme získali pro společnost Kögel „ostříleného hráče“. A i načasování je skvělé – akorát včas předtím, než Francie ožije veletrhem Solutrans v Lyonu,“ říká majitel společnosti Kögel Ulrich Humbaur. „Společně s již teď rozsáhlou sítí prodejců ve Francii pan Obino určitě přispěje k tomu, abychom si vybudovali ve Francii silnou pozici na trhu.“

Přečtěte si také

Back to top button