Zprávy

Linde MH otevírá nové Centrum pro repase vozíků v České republice

Společnost Linde Material Handling slavnostně otevřela svůj nejmodernější závod pro repase manipulační techniky ve Velkých Bílovicích nedaleko Brna.

Druhý největší světový výrobce vysokozdvižných vozíků využívá ve svém novém centru nejmodernější technologie, jako jsou digitálně propojené systémy využívající čárové kódy pro sledování stupně prováděné repase u každého vozíku.
 
Centrum pro repase vysokozdvižných vozíků se rozkládá na ploše více než 4 500 m² a má kapacitu 1 000 vysokozdvižných vozíků za rok s možností rozšíření na celkovou plochu 6 250 m² a navýšení kapacity na 1 500 vozíků. V současnosti v novém závodě pracuje kolem 40 lidí.
 
Všechny renovované vozíky jsou repasovány dle mezinárodních Linde standardů kvality a je tak zajištěno, že každý zákazník kdekoliv na světě získává stejnou kvalitu. Linde MH nabízí tři stupně repasí: Linde PLUS, Linde SUPER a Linde ULTRA, které umožňují přizpůsobit se finančním možnostem a aplikačním potřebám zákazníků.
 
Linde Approved trucks pocházejí nejčastěji z dlouhodobých a krátkodobých pronájemních flotil Linde. Tyto vozíky jsou pečlivě udržovány proškolenými servisními techniky, což znamená, že společnost Linde MH má kompletně zdokumentovanou servisní historii každého vozíku. Pro renovaci ve třech úrovních jsou vybírány jen ty nejlépe vyhovující vozíky. Pro opravy a výměny jsou používány výhradně originální náhradní díly Linde. Takto připravené vozíky splňují všechny bezpečnostní požadavky evropské legislativy v oboru manipulační techniky.
 
„Otevřením nového centra Linde Material Handling pokračuje v expanzi v oblasti použité manipulační techniky. Chceme se ještě více přiblížit našim zákazníkům a zajistit jim co nejširší nabídku manipulační techniky,“ říká Christophe Lautray, Member of the Board and Chief Sales Officer, a dodává, „Linde Approved trucks jsou pro naše zákazníky chytrým řešením s vysokou kvalitou a rentabilitou.“
 
Centrum ve Velkých Bílovicích je již čtvrtým závodem společnosti Linde MH v České republice. Linde Pohony (LiPo) vyrábí řídicí nápravy a elektrické a hydrostatické pohonné nápravy pro KION Group v Českém Krumlově. JULI nedaleko Brna vyrábí elektrické motory a ve Stříbře nedaleko Plzně se nachází továrna na výrobu retraků Linde. Dohromady dnes pracuje v těchto třech místech zhruba 1 400 lidí.
 

Přečtěte si také

Back to top button