Zprávy

Společnost cargo-partner otevře v roce 2018 logistické centrum v Sofii

Spolecnost cargo-partner staví moderní logistické centrum nedaleko letište v Sofii s
termínem otevrení pocátkem roku 2018. Investice ve výši 30 milionu leva (pres 15,3
milionu eur) prinese více než 20 nových pracovních míst.

Spolecnost cargo-partner, mezinárodní poskytovatel logistických služeb a souvisejících informacních technologií, plánuje v rámci strategických investic do navyšování svých celosvetových skladovýchkapacit vybudovat nové logistické centrum v bulharském hlavním meste Sofii. Nové logistické centrumbude disponovat 22.000 paletových míst na skladové ploše pres 16.500 m2 a též 2.000 m2 kancelárských prostor.
 
Tento nový objekt doplní stávajících 10.000 m2 logistických prostor, ježspolecnost provozuje od roku 2015. Lokalita v blízkosti sofijského letište zajištuje prímé napojení nastanici metra a na železnicní trat a zároven snadný prístup k dálnicím Trakija (A1), Chemus (A2) aStruma (A3).Budova bude vhodná zejména ke skladování nadrozmerných nákladu, náhradních dílu, ale též zbožívysoké hodnoty nebo podléhajícího celní kontrole.
 
V objektu bude udržována teplota v rozmezí od +5do +25°C a bude zde i zvláštní oddelení pro skladování potravin a zboží citlivého na teplotus teplotním rozmezím mezi +10 a +20°C. Ke službám s pridanou hodnotou, jež bude nové logistickécentrum nabízet, patrí balení, štítkování a dorucování, jakož i rešení vrácených zásilek.Výkonný reditel spolecnosti cargo-partner Stefan Krauter ríká: „Po zahájení výstavby vlastníhomoderního logistického centra nedaleko letište ve Vídni je nový sklad v Sofii dalším duležitým krokemv rámci rozširování našich logistických kapacit napríc Evropou.“
 
Generální reditel spolecnosti cargopartnerv Bulharsku Anton Stojkov dodává: „S využitím nejnovejších logistických technologií anejkvalitnejších technických zarízení nabízíme našim zákazníkum nejen skladování, ale plneintegrovaná logistická rešení šitá na míru jejich požadavkum.“Mezi další aktuální investice spolecnosti cargo-partner patrí nedávné rozšírení skladu na celkových20.000 paletových míst ve slovenské Dunajské Strede, na ríjen 2017 plánované otevrení logistickéhocentra s více než 6.000 paletovými místy v nemeckém Hamburku a výstavba nového skladu s 20.000paletovými místy ve slovinské Lublani, která je plánována na rok 2018.
 
Otevrení logistického centra v Sofii odráží závazek firmy podporovat místní ekonomiku a prinese 20nových pracovních míst. Otevrením pracovište pro mladé profesionály v oboru podporuje cargopartnermladé nadejné talenty v získávání nových vedomostí a dovedností.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button