Zprávy

Kögel vystavuje na Comtrans 2017 v Moskvě

Na letošním veletrhu Comtrans v Moskvě představí společnost Kögel, jeden z největších dovozců návěsů do Ruska, od 5. do 9. září 2017 svoje portfolio pro oblast spedice a stavebnictví v hale 13, pavilonu 3, na stánku 370.

Kögel zde bude prezentovat návěs Cargo, kterého si ruští a jiní východoevropští speditéři už léta cení pro jeho robustnost, kvalitu a spolehlivost, a současně předvede i nové produkty, na ruském trhu dosud neznámé: Kögel nápravu návěsu KTA a korbový sklápěcí návěs Kögel.
 
To nejlepší od společnosti Kögel na Comtrans
Vystavené exponáty optimálně odpovídají místním požadavkům a nabízejí trvalou přidanou hodnotu v mnoha ohledech:
 
Kögel Cargo
Tento bestseller značky Kögel je ideální pro použití ve východoevropské tuzemské dopravě. Kromě toho vyniká Cargo svou robustností, rozsáhlou sériovou a různorodou individuální výbavou. Kromě vysoké kvality zpracování přesvědčí Kögel Cargo také nízkými náklady na údržbu a enormní všestrannou použitelností.
 
3nápravový korbový sklápěcí návěs Kögel
Na Comtrans vystavený 3nápravový korbový sklápěcí návěs s ložným objemem 27 m³ představuje variantu s 5 milimetrů silným dnem a 4 milimetry silným hydraulickým zadním výklopným čelem ze zušlechtěné oceli Hardox-450 a s bočnicemi z vysoce pevného 4 milimetry silného ocelového plechu S700. Tato kombinace je optimální pro každodenní praktické využití při převozu materiálu z demolic, štěrku a sypkých materiálů všeho druhu.
 
Kögel náprava návěsu KTA
Zcela nově se Kögel náprava návěsu KTA montuje sériově u mnoha variant produktových řad Kögel Cargo, Kögel Lightplus, Kögel Cool – PurFerro quality, Kögel Box a různých podvozků. Tato náprava se snadnou údržbou je dokonale přizpůsobena pro návěsy Kögel a díky jedinečnému „dvojitému pérování“ z měkkého gumového ložiska a vodicímu ramenu z pružinové oceli výrazně zlepšuje jejich jízdní vlastnosti.

Přečtěte si také

Back to top button