Zprávy

Hankook jmenoval v Česku nového generálního ředitele

Hankook Tire nově jmenoval pana Jeong Seung Hama na funkci generálního ředitele pro české astoupení společnosti. Pan Ham si s sebou přináší bohaté zkušenosti z pneumatikářské branže, když předtím pracoval v Polsku na stejné pozici.

Společnost Hankook, výrobce prémiových pneumatik, jmenoval pana Jeong Seung Hama generálním ředitelem českého zastoupení společnosti se sídlem v Praze. S více než 21 lety zkušeností v odvětví dodávek pneumatik pro originální výbavu i trh náhradní spotřeby bude pan Ham pokračovat v úspěšném rozvoji aktivit na českém a slovenském trhu. Jeho předchůdce, pan Jaehyun Park, který působil na této pozici v letech 2016 a 2017, nově převzal roli vedoucího oddělení pro rozvoj trhu na korejské centrále společnosti Hankook Tire.

Ke své nové pracovní pozici pan Ham říká: “Česká republika je se svou strategickou polohou ve středu Evropy významným tranzitním státem a hraje tak v dopravním průmyslu důležitou roli. S nadšením věnuji veškeré síly do navýšení prodejů pneumatik v originální výbavě i na trhu náhradní spotřeby.Pan Ham zahájil svoji kariéru ve společnosti Hankook v roce 1996 a během následujících let působil v korejské centrále společnosti v různých vedoucích funkcích v týmu pro nákup a zahraniční prodej. Posledních 7 let pak strávil ve Varšavě jako generální ředitel Hankook Tire pro Polsko a pobaltské státy.

 

Přečtěte si také

Back to top button