Zprávy

cargo-partner rozširuje svou prepravní sít LCL mezi Cínou a Nemeckem

Spolecne s novým prímým spojením mezi mesty Ningbo a Nettetal, stále populárnejšími
dopravními linkami do oblasti jižního Nemecka pres slovinský Koper a širokou nabídkou
služeb pro exportní LCL prepravy, se spolecnost cargo-partner pyšní solidním portfoliem
rešení pro konsolidace námorních zásilek mezi Cínou a Nemeckem.

Mezinárodní poskytovatel logistických služeb a souvisejících informacních technologií cargo-partner staví na více než tricetiletých zkušenostech s námorní dopravou a neustále rozširuje své globálníportfolio prepravních služeb LCL.
 
Od kvetna 2017 tento poskytovatel logistiky nabízí rešení pro prímékonsolidace zásilek z prístavu Ningbo pres distribucní centrum spolecnosti cargo-partner ve mesteNettetal v Severním Porýní-Westfálsku, na hranici s Nizozemím. Preprava z mesta Ningbo doNettetalu trvá približne 31 dnu, takže toto spojení je vhodnou alternativou k dovozum pres prístav vŠanghaji. cargo-partner organizuje jak dopravu do prístavu, tak následnou prepravu z celékontinentální Cíny a Tchajwanu i konecné dodání kamkoli do Nemecka. Na vyžádání spolecnostcargo-partner zajištuje i veškeré dovozní a vývozní celní formality.Krome Nettetalu cargo-partner organizuje LCL prepravy pres prístavy Hamburg, Koper aBremerhaven.
 
Tímto zpusobem efektivne pokrývá celý region. Obzvlášte spojení pres Koper je vestále vyšší míre využíváno k prepravám do oblasti jižního Nemecka, protože v porovnání s dopravoupres severní prístavy nabízí casovou úsporu 5 až 7 dnu. cargo-partner nabízí LCL spojení pres Koperdo Nemecka z celé rady asijských prístavu vcetne Šen-cenu, Hongkongu, Ningba a Xiamenu.cargo-partner poskytuje i kompletní nabídku rešení pro exportní LCL prepravy, napríklad spojení zHamburku do Hongkongu nebo Šanghaje. Prímé konsolidace bez prekládání umožnují podstatnerychlejší vyrizování celních formalit a minimalizují rizika související s manipulací. Díky dlouhodobémupartnerství s renomovanými námorními spolecnostmi a pravidelnému hodnocení dopravcu máspolecnost cargo-partner prístup k široké nabídce námorních linek a muže zajistit vysokou úrovenposkytovaných služeb.

Přečtěte si také

Back to top button