Zprávy

Jakub Šebesta povede Volkswagen Užitkové vozy

Společnost Porsche Česká republika, importér automobilů značek Volkswagen, Audi, SEAT a Volkswagen Užitkové vozy jmenovala Jakuba Šebestu novým vedoucím divize Volkswagen Užitkové vozy.

Mgr. Jakub Šebesta (39) se ujme vedení největšího importéra užitkových vozů do ČR s platností od 1. června 2017. Ve funkci vystřídá Mgr. Jana Procházku, MBA.
 
Jakub Šebesta pracuje ve společnosti Porsche Česká republika od roku 2011, naposledy jako koordinátor produktového marketingu. Před svým příchodem k importérovi koncernových vozů byl pět let výkonným ředitelem společnosti SUZAMOTO, jednoho z předních prodejců motocyklů na českém trhu.
 
„Přicházím do nové funkce v mimořádně zajímavé ale také náročné době, kdy uvádíme na trh nový Crafter,“ řekl Jakub Šebesta. „To je skutečná výzva a současně příležitost, protože s Crafterem chceme naše postavení zásadně posílit v segmentu, kde jsme zatím nebyli dostatečně zastoupeni. Kromě nově vyvinutého vozu oceněného mezinárodním titulem Van of the Year 2017 se můžu spolehnout na velmi zkušený tým importéra i motivovanou prodejní síť. Věřím, že Crafter začne psát další úspěšnou kapitolu historie značky Volkswagen Užitkové vozy.“
 
„Jsme se jisti, že v Jakubovi Šebestovi získává značka Volkswagen Užitkové vozy zkušeného odborníka, který má rozsáhlé know-how nejen na úrovni dovozce, ale také prodeje koncovému zákazníkovi, a díky tomu výrazně přispěje k dalšímu růstu jedničky českého trhu v užitkových vozech,“ uvedli jednatelé Porsche Česká republika Vratislav Strašil a Franz Pommer.
 

Přečtěte si také

Back to top button