Zprávy

Komplexní logistické služby pro dopravu obuvi a doplňků

Gabor Shoes AG, společnost specializující se na výrobu obuvi a kabelek, se spoléhá na přepravní a informačně-logistická řešení poskytovaná společností cargo-partner již více než 10 let. cargo-partner zajišťuje pro Gabor Shoes AG letecké, námořní i pozemní přepravy zásilek.

Gabor Shoes AG je německý rodinný podnik se sídlem v Rosenheimu, který se specializuje na výrobu luxusní dámské obuvi. Tato společnost byla založena v roce 1949 a služeb leteckých, námořních a pozemních přeprav dodávaných poskytovatelem logistických řešení a souvisejících informačních technologií, společností cargo-partner, využívá již více než 10 let. Spolupráce zahrnuje zajišťování dopravy nakoupených surovin z různých zemí do výrobních závodů společnosti Gabor v Německu, na Slovensku a v Portugalsku.
Rozhodujícím faktorem při výběru společnosti cargo-partner jako poskytovatele logistických služeb byl vysoce kvalitní servis a individuální přístup. U společnosti cargo-partner má firma Gabor neustále k dispozici kontaktní osobu, která koordinuje veškeré její letecké, námořní i pozemní přepravy. Díky dlouhodobému obchodnímu vztahu těchto dvou společností a neustálé výměně informací je zajištěna plynulost všech procesů.
Společnost cargo-partner pravidelně předává firmě Gabor přehledy zásilek včetně zpráv o stavu, výkonech (KPI) a nesrovnalostech prostřednictvím platformy pro řízení dodavatelského řetězce SPOT. Tímto způsobem je zajištěna transparentnost napříč celým dodavatelským řetězcem a firma Gabor tak má možnost v případě potřeby rychle zareagovat. „Naše spolupráce se společností cargo-partner je charakterizována přímým kontaktem a důvěrou. Komunikace probíhá hladce a veškeré procesy jsou dobře zkoordinované, včetně těch, které probíhají v našich zahraničních pobočkách,“ říká Johann Haas, vedoucí logistiky společnosti Gabor. 

Přečtěte si také

Back to top button