Zprávy

cargo-partner na veletrhu transport logistic v Mnichově

Poskytovatel komplexních logistických služeb a souvisejících informačních technologií cargo-partner se zúčastní veletrhu transport logistic, který se bude konat ve dnech 9. až 12. května 2017 v Mnichově.

Společnost cargo-partner zde představí své portfolio služeb letecké, námořní a pozemní přepravy, skladování, řízení odběratelsko-dodavatelských řetězců včetně nových a zdokonalených IT platforem a rozšířené řady průmyslových řešení.
 
 
transport logistic, který se v Mnichově koná každým druhým rokem, je předním evropským odborným veletrhem v oboru logistiky, mobility, IT a managementu dodavatelských řetězců. Stejně jako v předchozích letech se společnost cargo-partner zúčastní tohoto mnichovského veletrhu společně s dalšími mezinárodními poskytovateli logistických služeb, aby představili portfolio svých služeb a diskutovali o nejnovějším vývoji v tomto odvětví. Stánek cargo-partner č. 406 bude umístěn v hale A5.
 
cargo-partner se za poslední dva roky může pochlubit několika výraznými zlepšeními. Na jaře 2017 společnost spustila novou verzi platformy pro řízení odběratelsko-dodavatelského řetězce SPOT. Od jejího vzniku v roce 2000 prošla platforma několika stadii vývoje. V současnosti jde o sofistikovaný systém managementu dodavatelského řetězce s širokým rozsahem možností, který je využíván zákazníky a partnery z různých průmyslových odvětví po celém světě. Na podzim roku 2016 spustila společnost cargo-partner svou vlastní celoevropskou burzu přeprav Road Carrier Platform, online službu, která zjednodušuje proces výběru dopravců, podporuje celofiremní řízení kvality a pomáhá přepravcům minimalizovat jízdy naprázdno a optimalizovat ceny. Kromě odvážných kroků v oblasti informační logistiky společnost cargo-partner celosvětově rozšiřuje svá kompetenční centra zajišťující konkrétní řešení v oblastech automobilového průmyslu, módy a životního stylu, potravinářství a zboží rychle podléhajícího zkáze, léčiv a prostředků zdravotní péče.
 
Organizátoři veletrhu transport logistic v roce 2017 očekávají účast více než 2.000 vystavovatelů a 55.000 odborných návštěvníků z celého světa včetně mnoha návštěvníků z Německa. Poskytovatel logistických služeb cargo-partner má v Německu zastoupení již od roku 2000 a v současnosti zde disponuje pěti pobočkami (Mnichov, Frankfurt, Stuttgart, Düsseldorf a Hamburg), ve kterých pracuje celkem 145 zaměstnanců. Pobočka v Hamburgu je certifikovaná  podle norem IFS a GDP a specializuje se na potravinářskou a farmaceutickou logistiku.
 
Současně cargo-partner dále rozšiřuje svou síť poboček po celém světě. Po otevření dvou nových skladů v Šanghaji (Čína) a v Clarksville (USA) na konci roku 2016 tento poskytovatel logistických služeb rozšiřuje oblast svého působení do dvou dalších zemí, v dubnu 2017 otevírá kancelář v Göteborgu (Švédsko) a v květnu 2017 v Rangúnu (Barma).
 
O společnosti cargo-partner
cargo-partner je soukromá společnost střední velikosti poskytující komplexní logistické služby a související informační technologie s obzvláštní specializací na leteckou a námořní přepravu. Díky inovativním službám přinášíme našim zákazníkům značné výhody v podobě optimalizace prodeje a řízení nákupu. Jako integrovaný logistický partner stále objevujeme nové cesty k zákazníkům a hybnou silou veškerých našich aktivit a dalšího vývoje je nadšení pro kvalitní služby na regionální, národní a mezinárodní úrovni. Skupina cargo-partner úspěšně působí na trhu mezinárodní přepravy a logistiky již více než tři dekády. Výše obratu společnosti v roce 2016 činila 541 milionů eur a na jejím úspěchu se podílelo více než 2.588 zaměstnanců z poboček po celé západní, střední a východní Evropě, v severovýchodní a jihovýchodní Asii, v zemích Indického subkontinentu a v Severní Americe.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button