Zprávy

800 000 vozidlo vyrobené továrnou Renault Trucks v Bourg en Bresse si převzala skupina Pigeon

Bruno Blin, prezident Renault Trucks, předal v areálu továrny Bourg en Bresse ve čtvrtek 6. dubna 2017 klíče od modelu Renault Trucks C 430 8×4 Thierry Pigeonovi, prezidentovi skupiny Pigeon. Tento model byl 800 000 vozidlem, které sjelo z výrobní linky továrny Renault Trucks, otevřené v Bourg en Bresse v roce 1964.

Ve čtvrtek 6. dubna 2017 si Thierry Pigeon, prezident skupiny Pigeon převzal z rukou Bruno Blina, prezidenta Renault Trucks, klíče od 800 000vozidla, které bylo vyrobeno v továrně Renault Trucks v Bourg en Bresse.  
 
Toto 800 000 vozidlo, model C430 8×4 domíchávač betonu, se připojilo k flotile 500 nákladních vozidel skupiny Pigeon. „Skupina Pigeon vlastní řadu vozidel Renault Trucks. Víme, že se můžeme rok co rok spolehnout na jejich kvalitu, spolehlivost a robustnost“,upřesňuje Thierry Pigeon, prezident skupiny  Pigeon. „Jsme velmi spokojení s úrovní spotřeby a inovativními technologiemi, stejně tak jako s ergonomií a pohodlím pro naše řidiče, které nová modelová řada Renault Trucks přináší.“ 
 
Prezident Renault Trucks Bruno Blin během slavnostního předání klíčů prohlásil: „Bourg je výjimečným místem. Od roku 1964 tato továrna vyrábí vozidla, která odpovídají těm nejvyšším nárokům profesionálů v dopravě, mezi které patří i skupina Pigeon. Díky dostupnosti naší sítě a vztahům se zákazníky jsme schopni reagovat na potřeby trhu.“  Bruno Blin také poděkoval společnosti Kertrucks, která je autorizovaným dealerem Renault Trucks v Bretani a úzce spolupracuje se skupinou Pigeon.
 
Výrobní závod Renault Trucks v Bourg en Bresse byl postaven v roce 1964 a zaměstnává 1 400 pracovníků. Každý den sjede z výrobní linky 120 vozidel dálkové, stavební a těžké stavební řady (T, C a K). Značka Renault Trucks má ve Francii další tři výrobní závody v Lyonu, Limoges a Blainville sur Orne.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button