Zprávy

Panattoni Europe triumfovala v Síni slávy CIJ Awards Europe

Průmyslový developer Panattoni Europe potvrdil svou pozici na trhu střední, východní a jihovýchodní Evropy trojnásobným vítězstvím v Síni slávy CIJ Awards Europe.

Společnost převzala ocenění v kategorii Industrial/Warehouse Lease za distribuční centrum Tchibo v Chebu, v kategorii Industrial Warehouse Development & Developer za Panattoni Park Cheb a v kategorii Campaign za reklamní kampaň „Ahoj, já jsem Tony“. Národní vítězové z roku 2016 změřili síly o nejvyšší ocenění Síně slávy na úrovni střední, východní a jihovýchodní Evropy. Letošní galavečer se konal v hotelu Mariott v srdci Prahy. Zúčastnilo se přes 300 realitních profesionálů ze 17 zemí.
 
„Chci říct jen celému týmu Panattoni Europe v České republice: dobrá práce, kolegové! Je to pro mě obrovská radost a zároveň povzbuzení do další práce, kterou máme před sebou,“ říká Pavel Sovička, generální ředitel Panattoni Europe pro Českou republiku a Slovensko.
 
V roce 2016 zahájila organizace CIJ Europe, přední poskytovatel zpráv ze světa komerčních nemovitostí v zemích střední a jihovýchodní Evropy, dvoustupňovou hodnotící platformu za účelem vyznamenání elitních projektů, společností a provozovatelů na trhu s nemovitostmi. Ve finále mezi sebou soupeří vítězové ze 6 zemí napříč regiony CEE a SEE. HOF Awards reprezentuje v rámci těchto regionů jedinečnou soutěž s transparentním a profesionálním systémem hodnocení 600 zkušených manažerů nemovitostí po celé Evropě.
 
Společnost Tchibo Praha představila v Panattoni Parku Cheb první část distribučního centra a v lednu letošního roku zahájila provoz pro zákazníky ze střední a východní Evropy a jižního Německa. V současnosti dosahuje pronajímatelný prostor 39 000 m2, brzy však bude v rámci druhé fáze výstavby rozšířen na 73 000 m2, což je v plánu v červnu letošního roku. Průmyslová budova se pak stane po distribučním centru Amazonu v Dobrovízi druhou největší halou postavenou na území České republiky. Jeden z nejvýznamnějších světových producentů kávy a lídr českého online prodeje v kategorii oblečení vytvoří v Karlovarském kraji až 350 nových pracovních míst.

 
Představení společnosti Panattoni Europe
Panattoni Europe je developer průmyslových ploch. Od zahájení činnosti ve střední a východní Evropě v roce 2005 společnost dokončila několik desítek projektů o celkové rozloze přes 4 miliony m². Nabízí průmyslové, skladové a kancelářské plochy. Specializuje se na stavby na klíč (build-to-suit – BTS), které přesně odpovídají požadavkům jednotlivých klientů. Jako správce zařízení nabízí Panattoni Europe komplexní administrativní a provozní služby: 24hodinové zabezpečení, zajištění údržby, výkonnost technického vybavení a také profesionální vzhled parků. Mezi klienty Panattoni Europe patří velké mezinárodní společnosti jako: Amazon, Avon, Bertelsmann, CAT Logistics, CEVA, Coca – Cola, Coty Cosmetics, Dachser, DSV, Flextronics, Gefco, HM, Intermarche, Leroy Merlin, Raben, ND Logistics, Orsay, Sauer Danfoss, Schenker nebo Wincanton. Více na www.panattonieurope.com.
 

Přečtěte si také

Back to top button