Zprávy

Povýšení ve společnosti Arcona Capital

Michael Odvárko byl jmenován jednatelem společnosti Hostín Development.

Skupina Arcona Capital, správce nemovitostních fondů a nemovitostí v západní a střední Evropě, oznámila jmenování Michaela Odvárka do funkce jednatele společnosti Hostín Development, s.r.o. Společnost Hostín Development, s.r.o. je členem skupiny Arcona Capital a je investorem rezidenčního projektu Bydlení Úvaly, který přináší moderní příměstské bydlení.
 
Zbyněk Laube, ředitel developmentu a správy aktiv CEE skupiny Arcona Capital, řekl: „Jmenování Michaela do této pozice je součástí firemní strategie, jejímž cílem je prostřednictvím nových zodpovědností podporovat význam lokálního managementu v rámci skupiny Arcona.“
 
Ing. Michael Odvárko (37) nastoupil do společnosti Arcona Capital v roce 2016 na pozici správce nemovitostí a projektového manažera.
Před svým nástupem do společnosti Arcona Capital působil ve firmách Knight Frank, Casua a INBLOK Architekti. Michael vystudoval České vysoké učení technické – ČVUT Fakultu stavební, obor Pozemní stavby a konstrukce se specializací na rekonstrukce a modernizace.
 
Michael Odvárko se ve volném čase mimo jiné věnuje kanoistice na řekách a mořích. V letech 2000-2012 byl členem ASC Dukly Praha a reprezentace ČR.
 

Přečtěte si také

Back to top button