Zprávy

Nové pneumatiky Dayton pro smíšený provoz

Dayton rozšiřuje svou řadu pneumatik pro nákladní vozidla představením vodicích pneumatik Dayton D800M a záběrových pneumatik D800D pro smíšený provoz na silnici a v terénu.

Pneumatiky Dayton pro smíšený provoz se vyrábějí v Evropě a podléhají kontrole kvality společnosti Bridgestone. Díky tomu poskytují provozovatelům nákladních vozidel „nejdůležitější provozní vlastnosti za nejlepší cenu“ na stejné seriozní úrovni jako řada silničních pneumatik Dayton pro nákladní vozidla, představená v roce 2015.
Pneumatiky Dayton jsou odolné vůči proříznutí a vytrhávání dezénu
Obě nové pneumatiky Dayton pro smíšený provoz zvládnou práci v nejdrsnějších podmínkách v částečné mimosilniční dopravě na kamenité, šotolinové nebo sutinové cesty – například ve stavebnictví, při přepravě odpadu nebo těžbě dřeva.
Pneumatiky Dayton pro smíšený provoz jsou vyráběny tak, aby zaručovaly komfortní jízdu po drsném, nerovném povrchu a poskytovaly přilnavost a trakci, která je potřebná pro tento druh provozu. Díky označení M+S a alpskému symbolu odvádějí vynikající výkony dokonce i v zabláceném nebo zasněženém terénu, jakož i v nepříznivých zimních podmínkách. Jejich speciální pryžová směs, vyvinutá pro svou vysokou odolnost vůči proříznutí a vytrhávání dezénu, chrání běhoun a kostru pneumatiky před nákladným poškozením na drsném povrchu.
Možnost protektorování ještě více zvyšuje ekonomickou výhodnost
Díky osvědčenému know-how společnosti Bridgestone v oblasti konstrukce koster pneumatik lze obě nové odolné pneumatiky Dayton protektorovat – na rozdíl od mnoha dovážených levných pneumatik. Možnost protektorování výrazně prodlužuje životnost pneumatik Dayton, čímž se ještě více zvyšuje jejich ekonomická výhodnost. „Pokud podnikáte v dopravě a občas musíte sjet z asfaltovaných silnic, nové robustní pneumatiky Dayton pro smíšený provoz vám poskytnou odolnost a dlouhou životnost potřebnou k odvádění perfektní práce,“ říká Harald Van Ooteghem, vedoucí divize pneumatik pro nákladní vozidla a autobusy ve společnosti Bridgestone Europe.
Ale tím skvělé přínosy nových pneumatik Dayton pro smíšený provoz nekončí:
  • Obě nové pneumatiky mají spojovací můstky mezi bloky běhounu v prostřední části styčné plochy, které zvyšují obvodovou tuhost a minimalizují pilovité opotřebení pneumatik. To prodlužuje životnost, maximalizuje provozuschopnost vozidel a snižuje náklady na údržbu. Design spojovacích můstků a dobrá odolnost pneumatik vůči nepravidelnému opotřebení přispívají také k tiché, komfortní jízdě na dálnici.
  • Pneumatiky Dayton D800M a D800D (s rozměrem 315/80 R 22,5) jsou vybaveny novou exkluzivní ztenčenou patkou (technologie slim bead), která minimalizuje hmotnost pneumatiky bez kompromisů v oblastech odolnosti, nosnosti, valivého odporu a provozních vlastností.
 
Vynikající výkony v každém počasí
Na tyto pneumatiky Dayton se mohou provozovatelé nákladních vozidel spolehnout po celý rok. Obě pneumatiky podávají skvělé výkony i v zimě a velmi bezpečně si poradí také s jízdou na mokru, sněhu i ledu. Rozměr 315/80 R 22,5 v oblíbeném segmentu pneumatik s profilovým číslem 80 a pneumatiky se standardním rozměrem 13 R 22,5 nesou označení M+S a 3PMSF.
Exkluzivní dodavatelé
Nové vodicí pneumatiky Dayton D800M a záběrové pneumatiky D800D pro smíšený provoz jsou v současnosti nabízeny v rozměrech 315/80 R 22,5 a 13 R 22,5.
Další výhodou pro zákazníky značky Dayton je možnost využívat odborné znalosti a know-how partnerů společnosti Bridgestone, sítě nezávislých prodejců pneumatik pro nákladní vozidla a exkluzivního distributora pneumatik Dayton pro nákladní vozidla v Evropě.
Více informací naleznete na http://www.dayton.eu
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button