Zprávy

Nový Arteon1 oslaví světovou premiéru na Ženevském autosalonu

Volkswagen rozšíří nabídku modelů o nové avantgardní „gran turismo“ s označením Arteon.

Model se splývavou zádí zaujme na trhu postavení nad modelovou řadou Passat a poprvé se představí veřejnosti na Ženevském autosalonu ve dnech od 9. do 19. března 2017.
Nejdůležitějším úkolem pro designéry a vývojáře modelu Arteon bylo spojení avantgardního designu s vysokou úrovní variability. Výsledkem je pro tento druh karoserie neobvykle velkorysé uspořádání interiéru s velkým prostorem pro hlavu a nohy na všech místech. Mezi nejdůležitější stylistické prvky charismatického modelu Arteon patří zcela nově vyvinutá přední partie, v níž přední světlomety LED a světla pro denní svícení splývají v jeden celek s chromovanými příčkami masky chladiče a kapotou motoru. K výjimečnému vzhledu navíc přispívá také markantní ramenní partie.
 
V modelu Arteon oslaví premiéru také nejnovější generace asistenčních systémů. Nabídku navíc rozšíří zajímavé prvky výbavy, které dosud byly vyhrazeny automobilům vyšší třídy. Arteon bude díky této jedinečné kombinaci patřit mezi nejatraktivnější nabídky ve svém segmentu.
 
1)   Arteon: Prodej tohoto vozidla nebyl dosud zahájen. Není homologováno k provozu na veřejných komunikacích, a nepodléhá proto směrnici 1999/94/ES.
 
 
Informace o značce Volkswagen: Přinášíme budoucnost do sériové výroby.
Značka Volkswagen osobní vozy působí na více než 150 trzích po celém světě a vyrábí vozidla ve více než 50 závodech ve 14 zemích.  V roce 2016 vyrobil Volkswagen 5,99 milionu vozidel, mezi něž patří bestsellery, jako jsou Golf, Tiguan, Jetta nebo Passat. V současnosti pracuje pro značku Volkswagen 218 000 lidí na celém světě. K tomu je nutné připočítat více než 7700 prodejců se 74 000 zaměstnanci. Volkswagen důsledně urychluje vývoj konstrukce automobilu. Elektrická mobilita, chytrá mobilita a digitální transformace značky jsou strategickými klíčovými tématy budoucnosti.

  

Přečtěte si také

Back to top button