Zprávy

AAA Auto oslavilo 25 let na trhu ve velkém stylu

Největší prodejce ojetých automobilů u nás, AAA AUTO, slaví letos čtvrtstoletí úspěšného fungování na trhu a včera k této příležitosti uspořádal společenský večer, kde nechyběly ani nejvýznamnější osobnosti české podnikatelské a mediální scény.

Večerem provázel moderátor Leoš Mareš a na pódiu vystoupili například Petr Vondráček se skupinou Lokomotiva nebo zpěvačka, textařka a moderátorka Ester Kočičková. V rámci dobročinné aukce na podporu Dětské dopravní nadace vydražila společnost Essox unikátní automobil z AAA AUTO za 201 000 Kč.
 
Jsem moc ráda, že si tolik významných lidí a našich partnerů našlo čas a přišlo s námi oslavit naše kulaté výročí. Čtvrtstoletí úspěšného fungování na trhu znamená pro naši firmu nejenom spoustu zkušeností, překonaných překážek a výzev, ale také obrovskou odpovědnost vůči našim obchodním partnerům a především zákazníkům. Můj dík patří zvláště jim,“ uvedla během slavnostního večera generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová. „Z našich výsledků je patrné, že to, co děláme, děláme dobře. I v budoucnu budeme dále rozšiřovat naše služby a expandovat, a proto věřím, že se společně sejdeme minimálně za pět let na našich třicetinách,“ dodala.
 
Večerem provázel populární moderátor Leoš Mareš, který mimo jiné připomněl, že pětadvacet let je významným milníkem v životě lidí, přičemž u firem je takové výročí ještě vzácnější. Všechny přítomné proto vyzval, aby to řádně oslavili. Své gratulace připojili například zakladatel AAA AUTO Anthony James Denny, generální ředitelka a předsedkyně představenstva vydavatelství Czech News Center Libuše Šmuclerová, bývalý předseda představenstva Škoda Auto a bývalý člen vedení AAA AUTO Vratislav Kulhánek, předseda CZECH TOP 100
Jan Struž, výkonný ředitel Americké obchodní komory v ČR Weston Stacey, předseda Fotbalové asociace České republiky Miroslav Pelta, šéf Ligové fotbalové asociace Dušan Svoboda, fotbalista Václav Kadlec i herci Mahulena Bočanová, Václav Vydra a Veronika Žilková, kteří v poslední době byli tvářemi reklamních kampaní „áček“. Mezi hosty byla řada partnerů AAA AUTO z oblasti bankovní sféry, leasingových a splátkových firem, pojišťoven či prodejců automobilů. AAA AUTO poblahopřál i zástupce vlastníka společnosti, partner investičního fondu Abris Capital Partners Wojciech Lukawski.
 
Výtěžek dražby dakarské Oktávky pomůže osiřelým dětem
 
Součástí večera byla i dražba vozu Škoda Octavia 1.8 z roku 2001, se kterou letos na podzim dojeli ostravští cestovatelé Richard Nemeth a Stefan Stefanov z Prahy až do senegalského Dakaru. Vůz vydražila generální ředitelka společnosti Essox Jana Hanušová za úžasných 201 000 Kč a výtěžek z dražby putuje na konto Dětské dopravní nadace, která pomáhá dětem osiřelým po dopravních nehodách a ve které je AAA Auto jedním z hlavních dlouhodobých přispěvatelů. „Společnost Essox patří mezi naše dlouhodobé partnery a velice si cením podpory, kterou díky Janě Hanušové nadace získala. Vydražený automobil Essox hned vzápětí daroval nadaci a my jsme se rozhodli, že od nadace vůz odkoupíme a tak ještě více nadaci finančně podpoříme. Nadace tak získá na svojí činnost další finanční prostředky,“ doplnila Karolína Topolová.
 
Jen za rok 2016 prodala skupina AAA AUTO téměř 70 000 aut. Firma má 40 poboček v ČR, na Slovensku, v Polsku a Maďarsku a dává práci 2 300 lidí. Roční obrat přesahuje 12 miliard korun a za 25 let svého fungování její zaměstnanci obsloužili 1,9 milionů zákazníků výkupu a prodeje.

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button