Zprávy

C.S.CARGO zprovoznilo nový portál pro prodej použitých nákladních vozidel a náhradních dílů

Česká dopravní a logistická společnost C.S.CARGO představila nový portál určený zájemcům o použitá vozidla z flotily C.S.CARGO.

Ti, kdo uvažují o koupi použitého tahače, návěsu, soupravy či náhradních dílů na nákladní vozidla si mohou aktuální nabídku včetně fotografií prohlédnout na jednom místě na adrese www.cscargotrucks.com
 
Všechna nabízená vozidla jsou na portále umístěná v přehledných kategoriích a lze je jednoduše vytřídit podle roku výroby, značky nebo ceny, případně je možné obrátit se přímo na technika zodpovědného za vozidlo. Kupujícím nabízí C.S.CARGO také další služby, jako je evidenční STK či zajištění vývozových dokladů.  
 
„Díky každoročním investicím do nákupu nových vozidel je náš vozový park relativně mladý. Před nějakou dobou jsme se proto rozhodli nabízet použitá vozidla k prodeji. Prodáváme je za nabízenou kupní cenu, či formou aukcí. Dosud se zájemci o prodeji vozidel dozvídali z aktualit na našich webových stránkách, nyní se nám podařilo systém zjednodušit a každý tak na novém portále hned vidí, která auta nabízíme k prodeji,“ představuje výhody nového portálu Aleš Willert, generální ředitel a předseda představenstva C.S.CARGO.
 

Přečtěte si také

Back to top button