Zprávy

DACHSER obdržel ocenění Štika českého byznysu

Společnost DACHSER Czech Republic získala ocenění Štika českého byznysu 2016 ve Středočeském kraji.

Během slavnostního galavečera ho převzal Ing. Jan Polter, MBA, obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic a. s., který k tomu říká: „Bronzové umístění v tomto žebříčku je oceněním naší dlouholeté práce. Uspěli jsme jako jedna z mála logistických firem a velmi nás těší, že jsme se tak mohli postavit po bok regionálních výrobních a obchodních společností, pro které jako poskytovatel služeb doslova „hýbeme“ paletami ve skladech a realizujeme přepravy do všech koutů světa.“
 Žebříček Štiky českého byznysu vyhodnocuje pouze ekonomické výsledky firem a kombinuje pohled růstový s pohledem finanční stability. Tímto způsobem vytváří podmínky pro objektivní srovnání úspěchů firem napříč odvětvími. Hodnocené období zahrnuje poslední tři roky, aktuálně tedy období let 2013–2015, přičemž jednotlivé roky mají rozdílnou váhu, nejaktuálnější rok má váhu nejvyšší.
 
Základní informace o společnosti DACHSER v České republice
DACHSER působí na trhu logistiky a zasilatelství již od roku 1992, kdy byla založena společnost E.S.T. a.s., poskytující služby v oblasti mezinárodní a vnitrostátní kamionové spedice, skladování a celních služeb. Portfolio společnosti bylo postupně rozšířeno i o služby v oblasti letecké a námořní dopravy. V roce 2004 se E.S.T. stala exkluzivním partnerem společnosti DACHSER pro Českou republiku, v roce 2006 uzavřela smlouvu o joint venture s mezinárodním poskytovatelem logistických služeb DACHSER a začala vystupovat pod jménem DACHSER E.S.T. a.s. Proces integrace byl završen rozhodnutím o přejmenování společnosti na DACHSER Czech Republic a.s. s účinností od 1. 1. 2010.
DACHSER disponuje téměř 48 000 m² distribučních a překládkových skladových ploch po celé republice. Ve svých osmi pobočkách (v Kladně, Ostravě, Brně, Břeclavi, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Praze a na pobočce DACHSER Cargoplus) v současné době zaměstnává téměř 500 lidí.

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button