Zprávy

Ferodo® pomáhá bezpečně brzdit novému držiteli titulu International Truck of The Year 2016, modelu Iveco Eurocargo

Nová střední řada Iveco Eurocargo je vybavena brzdovými destičkami Ferodo s vyšší účinností a delší životností.

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), dodává brzdové destičky pro nositele titulu International Truck Of The Year pro rok 2016 – model Iveco Eurocargo. Brzdové destičky Ferodo pro vozidlo nové střední řady Iveco se vyznačují výjimečným brzdným výkonem, vysokou trvanlivostí a lepšími charakteristikami NVH (Noise-Vibration-Harshness; hlučnost-vibrace-drsnost). Díly jsou v řadě Ferodo dostupné i na nezávislém trhu náhradních dílů; díl pod referenčním číslem FCV4254 je určen pro přední i zadní nápravu.
 
Ferodo je hrdé na to, že je v prvovýrobě partnerem Iveca, kterému blahopřejeme k zaslouženému ocenění jeho skvělého modelu Eurocargo,” řekl Silvano Veglia, produktový ředitel brzdných komponentů Federal-Mogul Motorparts v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika. „Ferodo je spolehlivý dodavatel pokrokových brzdových komponent. Všech nabytých zkušeností využíváme k vývoji dalších ověřených řešení pro výrobce vozidel. Jsme průkopníkem v oblasti brzdových technologií už více než 100 let. Jako přední vývojáři a výrobci moderních třecích materiálů jsme potěšeni tím, že můžeme poskytovat brzdové destičky jako originální výbavu pro další známý model, který stojí v čele současné konstrukce nákladních vozidel.”
 
Iveco Eurocargo zvolila za mezinárodní Truck of The Year 2016 porota složená z 25 zkušených motoristických novinářů z oblasti nákladních vozidel z celé Evropy. Soutěže se mohou zúčastnit všechny modely uvedené na trh během posledních dvanácti měsíců. Porota zkoumá, který z nich představuje největší přínos pro efektivitu nákladní silniční dopravy. Pečlivě však přitom zvažuje také úroveň jeho technických inovací, pohodlí, bezpečnost, ovladatelnost, hospodárnost, ekologický dopad a celkové provozní náklady. 
 
Ferodo dále nabízí také indikátory opotřebení, sady příslušenství a vysoce kvalitní brzdové kotouče, které jsou zárukou dlouhodobé trvanlivosti a spolehlivého provozu spravovaného vozového parku vozidel Iveco Eurocargo. Další informace najdete na www.ferodo.com.

Přečtěte si také

Back to top button