Zprávy

V Kopřivnici byla předána první vozidla TATRA PHOENIX společnosti M – SILNICE

Ve čtvrtek 17. 3. proběhlo na polygonu kopřivnické automobilky TATRA TRUCKS slavnostní předání 6 kusů sklápěcích vozidel na podvozku TATRA PHOENIX zástupcům společnosti M – SILNICE, která je členem koncernu MEDIS.

Jedná se o první dodávku z rámcového kontraktu na 20 vozidel, který bude realizován prostřednictvím autorizovaného dealera vozů Tatra NAPA TRUCKS do konce roku 2018.
 
„Jako ryze českou společnost nás oslovila nabídka tradiční české značky. Oproti ostatním nám vozidla TATRA nabízí vyšší užitnou hodnotu v jízdě terénem, a to zejména díky odlišnému řešení podvozku s výkyvnými nápravami. V neposlední řadě TATRA TRUCKS nabídla též nejlepší záruční podmínky,“ říká Ing. Zdeněk Babka, místopředseda představenstva a výkonný ředitel společnosti M – SILNICE a.s. „Naši řidiči mají s dosavadními vozidly TATRA z hlediska spolehlivosti a bezproblémového servisu dobré zkušenosti,“ dodává.
 
Součástí kontraktu je i tříletá servisní smlouva. Všechna vozidla dodá autorizovaný dealer vozů Tatra NAPA TRUCKS, který kromě vysokého standardu servisních služeb nabídl i program školení ekonomické jízdy řidičů či systém sledování a vyhodnocování provozu vozidel. 
 
„Velice si vážíme důvěry, kterou do nás zástupci společnosti M – SILNICE vložili. Dodávka pro významnou českou stavební firmu je pro nás i našeho autorizovaného dealera velmi potěšující a jsme rádi, že se značka TATRA opět stává součástí i větších firemních flotil,“ říká obchodní ředitel TATRA TRUCKS David Pipal.
 
První dodaná vozidla TATRA PHOENIX Euro 6 v konfiguraci 6×6 s třináctilitrovým motorem Paccar MX-13, manuální převodovkou ZF EcoSplit a třístranně sklopnou korbou ve firemních barvách společnosti M – SILNICE budou využívána pro zemní práce a technologickou přepravu obalovaných směsí pro pokládky živičných krytů a přepravu drtí na stavby a obalovny. Výhledově se počítá i s uplatněním pro zimní údržbu komunikací Pardubického kraje.
 

Přečtěte si také

Back to top button