Zprávy

Zaměstnanci společnosti Wienerberger soutěžili v řízení a manipulaci s vysokozdvižnými vozíky Linde

Společnost Linde Material Handling, přední evropský dodavatel manipulační techniky a skladových řešení, společně se společností Wienerberger cihlářský průmysl, a. s., celosvětově největším výrobcem cihlářských produktů, uspořádala v půlce února v prostorách výrobního závodu v Novosedlech soutěž Wienerberger Linde Cup.

Soutěžící z řad zaměstnanců firmy Wienerberger změřili svoje síly v řízení a jemné manipulaci s vysokozdvižnými vozíky Linde a připomněli si zásady bezpečného provozu.
 
Soutěžící, zastupující všechny výrobní závody společnosti Wienerberger, si procvičili svoje schopnosti a dovednosti ve třech soutěžních disciplínách. První z nich prověřila jejich zručnost při průjezdu mezi kuželi a následném zavěšení kotouče na připravený úchyt. V dalších disciplínách si závodníci otestovali přesné zakládání palet nebo netradiční manipulaci při umisťování míče do basketbalového koše pomocí vidlic vozíku.
 
Závod ovládl Peter Bubniak z výrobního závodu Řepov, který po součtu výsledků tří hlavních disciplín získal celkové první místo a poukaz na 5 000 Kč. Svoji výtečnou formu pak potvrdil i v disciplíně prémiové, při které dokázal umístit basketbalový míč do koše v nejkratším čase, a rovněž v ní tak zvítězil. Celkové druhé místo vybojoval Martin Juraško, taktéž z Řepova, a na bronzové pozici se umístil Tomáš Langer z Novosedel.
 
 „V Linde MH klademe na bezpečný provoz manipulační techniky a ochranu řidičů velký důraz,“ říká Martin Petřík, vedoucí oddělení marketingu Linde MH, a dodává, „soutěže tohoto typu jsou jednou z možností, jak trénovat a neustále vylepšovat dovednosti řidičů, proto jsme tuto akci našeho obchodního partnera velmi rádi podpořili.“
 
„Uspořádání soutěže Wienerberger Linde Cup souvisí se strategií společnosti Wienerberger, která považuje rozvoj schopností zaměstnanců a jejich bezpečnost za jedny ze svých priorit,“ komentuje akci výrobní ředitel Roman Hranička ze společnosti Wienerberger.

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button