Zprávy

TimoCom Messenger je tady

Velký krok pro TimoCom, ještě větší krok pro naše uživatele.

Vezměme si typickou dopravní a logistickou firmu. Představíte si i v dnešní době telefonní sluchátko, tužku, papír a adresář spedic? Provozovatel největší dopravní platformy v Evropě si představil něco docela jiného: klávesnici, obrazovku, myš a chatovací okno. Tedy něco, co profesionálně a bezpečně zjednoduší celý pracovní proces a především obchodní komunikaci. Od myšlenky nebylo daleko k činu, a tak vzniknul nový komunikační nástroj pro dopravní obor – TimoCom Messenger. „Novinka“ v dopravní platformě, která umí mnohem více, než běžné komunikátory, je zdarma k dispozici 100 000 uživatelů.
 
Jednodušší vyjednávání, rychlejší dohoda, snadná archivace
 
Zavedení komunikátoru je revolucí pro celou obchodní komunikaci uživatelů TimoCom. Od nynějška mají možnost vybrat si konkrétní nabídku v burze nákladů TC Truck&Cargo® a jedním kliknutím spustit konverzaci k zakázce s příslušným obchodním partnerem. Díky tomu ušetří při vyřizování zakázky spoustu času. Jakmile je jednání úspěšně ukončeno a obě strany se dohodly, lze konverzaci s právně závazným obsahem vytisknout nebo uložit jako PDF soubor. Důležitá přitom zůstává také bezpečnost. Na rozdíl od veřejně přístupných komunikátorů, při komunikaci přes TimoCom Messenger si mohou být uživatelé vždy jistí, že jsou v kontaktu s ověřeným obchodním partnerem. Každý nový zákazník je totiž nejprve pečlivě prověřen a až poté získá přístup do dopravní platformy.
Kromě konverzace ke konkrétní zakázce vytvořila IT firma se sídlem v Erkrathu také možnost všeobecné konverzace, která je určena pro neobchodní, obecnou komunikaci. „Dobré kontakty jsou alfou a omegou. S funkcí všeobecné konverzace mohou naši uživatelé snadno vytvořit síť s vybranými partnery a udržovat kontakt přes Messenger. Je to nejsnazší cesta, jak pečovat o obchodní vztahy“, říká zástupce TimoCom, Marcel Frings. Další výhodou je, že uživatelé dopravní platformy mohou všeobecnou konverzaci využívat i ve vnitrofiremní komunikaci s kolegy pro rychlou výměnu informací, pokud tito kolegové také vlastní licenci TimoCom.
 
Možnost reagovat na obchodní příležitosti kdykoliv a odkudkoliv
 
Rychlá reakce a okamžitá dostupnost hrají právě ve světě dopravy velkou roli. Uživatelé proto mohou Messenger používat také mobilně, tedy na různých zařízeních. Stačí se připojit přes aplikaci dopravního barometru ke svému účtu u TimoCom na mobilním zařízení a všechny kontakty a obsahy konverzací se automaticky synchronizují. „Messenger, který lze používat na více zařízeních, je výhodou zejména proto, že naši uživatelé využívají burzu nákladů mobilně především po skončení pracovní doby. Například pro vyjasnění obchodů nebo přípravu na následující den. S naším Messengerem se uživatelé mohou podívat na poslední stav komunikace nejen na pevném počítači, ale i na mobilním zařízení“, vysvětluje Marcel Frings.
 
Do dopravy a logistiky tak nově vstupuje TimoCom Messenger a přináší revoluci do pracovního procesu našich uživatelů. To znamená všech 100.000 uživatelů. Komunita TimoCom. Vždy a všude ve spojení. 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button