Zprávy

Jungheinrich staví plně automatizovaný sklad pro IKEA

IKEA rozšiřuje kapacity svého závodu ve městě Esipovo v Rusku.

V současné době se ve městě, které se nachází necelých 50 kilometrů severozápadně od Moskvy, staví nové distribuční centrum. Skupina Jungheinrich se sídlem v Hamburku se stala generálním dodavatelem veškerých intralogistických prací a rovněž systémovým integrátorem projektu. To je důkazem kompetentnosti společnosti Jungheinrich jako celosvětového poskytovatele integrovaných systémových řešení.
 
Řešení společnosti Jungheinrich tvoří sklad s 15 uličkami a výškovými regály typu „silo“ pro ukládání palet s celkovou kapacitou 210 000 paletových míst. Distribuční centrum společnosti IKEA má délku 200 metrů, šířku 130 metrů a výšku 45 metrů. Po dokončení v roce 2017 bude logisticky integrováno s různými výrobními závody provozovanými dceřinou společností IKEA Industry.
 
Společnost Jungheinrich patří v celosvětovém měřítku k předním dodavatelům manipulační techniky, skladového hospodářství a řízení toku materiálu. Jako poskytovatel služeb a řešení v oblasti vnitropodnikové logistiky nabízí společnost Jungheinrich svým zákazníkům rozsáhlý výrobní program vozíků, regálových systémů, souvisejících služeb a poradenství. Akcie Jungheinrich jsou obchodovány na všech německých burzách.

Přečtěte si také

Back to top button