Magazín

Zvyšujeme mezinárodní kredit

Pro každého vydavatele je důležité vytvořit perspektivní nástupnický tým.

Omlazení týmu není jednoduché, zvláště pokud chcete zachovat určitou kontinuitu. Do podobné fáze se dostáváme v životě ojediněle a proto je důležité učinit správné rozhodnutí a mít i štěstí na dobrý výběr lidí. V osobě Ing. Michala Štengla a Ing. Martina Miksy se nám to podařilo.
 
S radostí vás mohu informovat, že šéfredaktor Ing. Michal Štengl se stal členem mezinárodní jury Bus & Coach of the Year  a zástupce šéfredaktora Ing. Martin Miksa se stal členem mezinárodní jury Van of the Year.
 
„Je to významný posun, kterým se potvrzují jejich schopnosti a také autorita časopisu TRANSPORT a LOGISTIKA. Je velmi důležité, aby se naše mladší generace prosazovala i mezinárodně. A my je v jejich růstu budeme rádi podporovat. Chci touto cestou pogratulovat oběma našim úspěšným spolupracovníkům k tomuto významnému kroku. Je to impuls pro další osobnostní růst v širším mezinárodním kontextu. Je to zároveň i výzva pro náš časopis a webportál vytvořit větší prostor pro prezentaci témat, které z jejich nových funkcí vyplývají,” komentuje přijetí do mezinárdních jury jednatel vydavatelství LUXUR Media, Mgr. Viliam Bujna.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button